Vilhelmsborg

Classic-Line® i Herskabsstalden, Det Nationale Hestesportscenter, Vilhelmsborg.

Villa Ydernæs, Århus

"Lille Marselis". Villaen er beslået med dørgreb og tilbehør fra Classic-Line® serien, der passer perfekt til byggestil og interiør.

Hotel D'Angleterre

En speciel forkromet udgave af Classic-Line® så dagens lys, da det hæderkronede hotel skulle føres tilbage til tidligere tiders storhed. Det blev i samarbejde med Randi, arkitekt og bygherre besluttet, at der skulle sidde Classic-Line® greb på dørene. For at matche designlinjen og de øvrige beslag, blev det besluttet, at dørgrebene skulle være forkromede.

Villa Ydernæs, Århus "Lille Marselis". Villaen er beslået med dørgreb og tilbehør fra Classic-Line® serien, der passer perfekt til byggestil og interiør.

Klik og læs

Classic-Line® H-form

Er tænkt til byggeri med stramme, firkantede former som f.eks. klassicistiske huse, bindingsværkshuse mv.

Classic-Line® C-form

Er tænkt til byggeri med stramme, cirkulære og mere opløste former som f.eks. rokoko, funktionalisme mv.

Med speciale i bygningshistorie har tegnestuen gennem 25 år stået for restaurering af kirker, by- og landhuse, nyopførelser samt design af især bygningsrelaterede emner. Tegnestuen beskæftiger hovedsageligt arkitekter og designere, der primært har speciale i restaurering og produktudvikling, med baggrund i bygnings- og funktionshistoriske studier, bygningstilpasning og design.

Randis Classic-Line® serie er udviklet i samarbejde med Benedicte og Poul Erik Find. Serien er specielt fremstillet til brug for restaurering og bygningsforbedring. Beslagserien, der er fremstillet i massiv messing, er udført i to design, H-form og C-form, således at Classic-Line® danner en fællesnævner for skiftende bygningshistoriske perioder.