AART Designers

AART Designers er et dedikeret designlab i tæt synergi med AART Architects, en nordisk prisvindende arkitektvirksomhed med kontorer i Aarhus, København og Oslo. Sammen er vi en dynamisk enhed af designere og arkitekter, som kombinerer kreative visioner med strategisk design tænkning.

Vores passion er krydsfeltet mellem design, arkitektur og teknologi – hvor vi bringer design i spil og former stærke oplevelser og interaktioner mellem brugerne og deres omgivelser.

I mere end 15 år har vi tegnet og opført projekter inden for alle skalaer af arkitektur – fra produktdesign og inventarløsninger til bygninger, byrum og masterplaner. Alle projekter drevet af ambitionen om at åbne nye perspektiver for mennesker, virksomheder og samfundet i bredere forstand.

AART Designers står bag Randis dørgreb, Randi-Line® Wing.

Visionen var at skabe en symbiose mellem det stringente og det organiske. At opnå et stramt arkitektonisk udtryk i samspil med håndens bløde ergonomi. “Wing” var det naturlige navn til grebet. Flyvingens aerodynamiske form balancerer ligeledes mellem det stringent skarpe, som skærer sig gennem luften, og det organisk bløde, som føjer sig og griber vindens opdrift.

AWARDS