Essensen af god arkitektur

Navnet Randi har gennem årtier været synonym med kvalitetsprodukter i rustfrit stål og messing, og virksomheden er kendt som en af Skandinaviens førende producenter og leverandør af dørgreb, bygningsbeslag og sanitetsudstyr. Virksomhedens historie kan dateres tilbage til 1878, hvor de første beslag blev støbt på fabrikken i Randers.

April 2014 blev Randi overtaget af ECO Schulte GmbH & Co. KG, en familieejet tysk producent af dørtilbehørs- og låseprodukter.

Gennem tiden har ståldøre og -karme også været en del af produktsortimentet, og gamle håndværksmæssige traditioner er blevet forenet med ny teknologi og moderne maskiner. I 1948 efterspurgte et arkitektfirma dørgreb i rustfrit stål, og dette blev startskuddet til en udvikling, hvor Randi A/S i samarbejde med førende danske arkitekter udviklede tre unikke beslagserier: Randi-Line®, Novo-Line® og Classic-Line®.

Randi produkter er anerkendt af fagfolk over hele verden for deres æstetiske og tekniske kvaliteter samt det tidløse og elegante skandinaviske design, der passer til såvel moderne og klassisk arkitektur.

Designfilosofi

Randi’s designfilosofi har lige siden starten været:

Enkelhed og fleksibilitet. At skabe den bedst tænkelige funktion med det mest velegnede materiale og det enklest mulige udtryk.

Projektleverandør med stor fleksibilitet

Randi laver meget mere end standardprodukter. Vi kan bl.a. tilbyde stor fleksibilitet i forbindelse med projekter, hvor vi er i stand til at imødekomme specifikke krav til funktion, design og materialer, samt hjælpe med produktudvikling.

AWARDS