C. F. Møller Architects

C.F. Møller Architects har sit eget team af industrielle designere, som i mange år har samarbejdet med danske og internationale virksomheder om design og udvikling af innovative produkter til bygninger, deres omgivelser og livet, der leves i dem.

Meningsfulde produkter der skaber værdi og sammenhæng.

Vi har afsæt i skandinaviske designtraditioner og arbejder med nye produkter og services baseret på internationalt udsyn og erfaring og inspiration fra vores mange byggerier og indretninger. Vi stræber efter et præcist og enkelt designsprog med fokus på funktion, æstetik og kommunikation. Vi går åbent og ydmygt til opgaven og koncentrerer os om at finde ind til det elementært logiske i et anvendeligt og originalt design med langtidsholdbare kvaliteter til den rigtige pris.

Samarbejdet med C.F. Møller Architects går tilbage til designet af en dørgrebsserie i midt 80’erne i forbindelse med opførelsen af Skejby Sygehus. Seriens omdrejningspunkt, dørgrebet 1060, er med sit tidløse design blevet en klassiker i Randi-Line® serien sammen med de tilhørende besætninger og skilte.

I 90’erne er Randi-Line® Komé kommet til som et bud på en moderne klassiker, der forener arkitekturens linjer med god ergonomi i et enkelt og udtryksfuldt design. Randi-Line® Komé er en komplet serie af dørgreb, vridere, rosetter og skilte. Serien leveres også i andre overflader samt en rå, ubehandlet udgav; Komé RAW.

Senest er samarbejdet resulteret i serien CONE, der er en dekorativ og funktionel serie af kroge, knager og andet tilbehør til primært badeværelset med mange variations- og anvendelsesmuligheder.

AWARDS