Vilhelmsborg

Classic-Line® i Herskabsstalden, Det Nationale Hestesportscenter, Vilhelmsborg.

Villa Ydernæs, Århus

"Lille Marselis". Villaen er beslået med dørgreb og tilbehør fra Classic-Line® serien, der passer perfekt til byggestil og interiør.

Hotel D'Angleterre

En speciel forkromet udgave af Classic-Line® så dagens lys, da det hæderkronede hotel skulle føres tilbage til tidligere tiders storhed. Det blev i samarbejde med Randi, arkitekt og bygherre besluttet, at der skulle sidde Classic-Line® greb på dørene. For at matche designlinjen og de øvrige beslag, blev det besluttet, at dørgrebene skulle være forkromede.

Vilhelmsborg

Herskabsstalden, Det Nationale Hestesportscenter, Vilhelmsborg. De gamle døre i stalden er beslået med dørgreb fra Classic-Line® serien, designet af Benedicte og Poul Erik Find.

Klik og læs

Classic-Line® H-form

Er tænkt til byggeri med stramme, firkantede former som f.eks. klassicistiske huse, bindingsværkshuse mv.

Classic-Line® C-form

Er tænkt til byggeri med stramme, cirkulære og mere opløste former som f.eks. rokoko, funktionalisme mv.

Med speciale i bygningshistorie har tegnestuen gennem 25 år stået for restaurering af kirker, by- og landhuse, nyopførelser samt design af især bygningsrelaterede emner. Tegnestuen beskæftiger hovedsageligt arkitekter og designere, der primært har speciale i restaurering og produktudvikling, med baggrund i bygnings- og funktionshistoriske studier, bygningstilpasning og design.

Randis Classic-Line® serie er udviklet i samarbejde med Benedicte og Poul Erik Find. Serien er specielt fremstillet til brug for restaurering og bygningsforbedring. Beslagserien, der er fremstillet i massiv messing, er udført i to design, H-form og C-form, således at Classic-Line® danner en fællesnævner for skiftende bygningshistoriske perioder.