1071 – af AART Designers

Vi er begejstrede for at præsentere vores nyeste dørgreb – 1071

1071 er designet af AART Designers – et dedikeret designlab i AART, der er en prisvindende arkitektvirksomhed med 300 medarbejdere og kontorer på tværs af hele Skandinavien. Sammen udgør de en dynamisk enhed af bl.a. designere og arkitekter, som kombinerer kreative visioner med strategisk designtænkning. Dørgrebet 1071 er et resultat af AARTs passion for krydsfeltet mellem design, arkitektur og teknologi.

 

1071 – Essensen af form og funktion

Idéen med 1071 var simpel: at skære ind til benet og finde ud af, hvad der virkelig betyder noget for et greb. Hvad er vigtigt, og hvad kan undværes? Resultatet er et greb, der balancerer form og funktion på en naturlig og umiddelbar måde. Det er et greb, der ikke kun ser godt ud, men også føles rigtigt. Som Morten Hove Lasthein, AART Designers, udtrykker det:

”Idéen med 1071 var at finde ind til essensen af et greb. Hvad er vigtigt og hvad kan undværes. Skabe en umiddelbar og naturlig balance mellem form og funktion. Et stringent og samtidigt humant udtryk for både hånd og øje. Let aflæselig og klassisk i sin hovedform og samtidig subtil og moderne i sine linjer. Et enkelt, robust og langtidsholdbart greb, som falder naturligt ind med sit diskrete og stilrene design.”


Designet til at vare

1071 er skabt til at være enkelt, robust og langtidsholdbart. Det diskrete og stilrene design gør, at det falder naturligt ind i enhver indretning, samtidig med at dets holdbare konstruktion sikrer langvarig ydeevne.

Du inviteres hermed til at opleve 1071 – et greb der på én gang er tidløst og moderne, skabt med øje for både æstetik og funktionalitet.

 

Udforsk de nye 1071 greb lige her.

AWARDS